Τεχν Υποστήριξη


Τεχνική υποστήριξη


Το σύνθημα των στελεχών της greenwindows  είναι «Ελάτε σε μας μαζί με το Μηχανικό σας, ή καλέστε μας, ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΑΣ».
Οι έμπειροι τεχνικοί μας, σας ενημερώνουν και σας κάνουν προτάσεις, σχετικά με τύπους, τις ιδιότητες και τις επιδόσεις θυρών, παραθύρων, ρολλών, θωρακισμένων θυρών, αιθρίων, υαλαπετασμάτων κλπ, ανάλογα με τη χρήση, τον προσανατολισμό, το μικροκλίμα, την ασφάλεια, που απαιτείται, πάντα μέσα στο πλαίσιο της μελέτης.
Μεριμνούν ώστε να υπάρχει συμμόρφωση των κατασκευών με την ισχύουσα νομοθεσία, σχετικά με πόρτες, παράθυρα, προσόψεις (π.χ. ΚΕΝΑΚ).
Προτείνουν εναλλακτικές λύσεις με τα αντίστοιχα οικονομικά σενάρια και σας συμβουλεύουν πώς να κτίσετε για να αποφύγετε μελλοντικά γκρεμίσματα και αλλαγές, που κοστίζουν.
Σας παρέχουν τεχνικά εγχειρίδια και οδηγίες της Εταιρείας και σας δίνουν εξειδικευμένα σχέδια εφαρμογής, όταν υπάρχουν ειδικές κατασκευές.

Η G
reenwindows
, λόγω της μεγάλης εμπειρίας από την μελέτη και κατασκευή μεγάλων ή μικρών ειδικών έργων, έχει οργανώσει ειδικό Τμήμα Μελετών Έργων, στελεχωμένο με Μηχανικούς και εξειδικευμένους Τεχνικούς, με το οποίο μπορεί να μελετήσει, επιβλέψει, κατασκευάσει και ολοκληρώσει οποιοδήποτε ειδικό έργο.

Η δυνατότητα και η γνώση σύνθεσης και συνδυασμού διαφορετικών υλικών, όπως το αλουμίνιο, το γυαλί, τα σύνθετα πάνελς αλουμινίου (BOND), o χάλυβας, κεραμικές πλάκες κτλ, αποτελoύν, επίσης βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας, το οποίο τίθεται στη διάθεση των μελετητών, για την εκπόνηση υλοποιήσιμων σχεδίων και μελετών.  
 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....
Επιλέξτε μια θωρακισμένη πόρτα
από τη μεγάλη γκάμα επιλογών της GREENWINDOWS. Δείτε μερικές από τις προτάσεις μας...

Αντικατάσταση
των παλαιών, πορτών,  παραθύρων και ρολλών σας, από την GREENWINDOWS, εξοικονομώντας γρήγορα, ενέργεια, χρήματα.
Δείτε πώς...

Πτυσσόμενες  ασφάλειες, από ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα ηλεκτροστατικής βαφής, για μπαλκονόθυρες και παράθυρα, όλων των τύπων, από την GREENWINDOWS ... περισσότερα...

Χαλύβδινο πλέγμα ασφαλείας, ενσωματωμένο σε συρόμενα χωνευτά, για να κοιμάστε με ανοικτά πατζούρια το καλοκαίρι,  ... περισσότερα...

Η  GREENWINDOWS, κατασκευάζει τα ενεργειακά παράθυρα της πρώτης "Πράσινης Πιλοτικής Γειτονιάς", με συστήματα της ΕΤΕΜ... περισσότερα...

Η νέα μας πρόταση για ανασυρόμενες μπαλκονόθυρες, πολύ μεγάλων ανοιγμάτων (άνω των 5 μέτρων) λέγεται Ε-70...περισσότερα....

Συρόμενες μπαλκονόθυρες, με θερμοδιακοπή, ΚΑΛΥΨΩ Ε-52, τώρα και με μηχανισμό ανύψωσης  ....περισσότερα....

Πατείστε εδώ για να κατεβάσετε το εταιρικό έντυπο της GREENWINDOWS AE
 
Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!. Δείτε τη μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, των πιστοποιημένων με QUALICOAT βαφών, που σας προσφέρει η GREENWINDOWS... (Πατείστε εδώ για να κατεβάσετε τη χρωματική παλέττα RAL....)

Η GREENWINDOWS χορηγός στη διεθνή ημερίδα για το "Κτιριακό Κέλυφος του Μέλλοντος" ....περισσότερα....

Διεθνής Ημερίδα για το "Κτιριακό Κέλυφος του Μέλλοντος", 26-5-2011, στο ξενοδοχείο ATHENS ROYAL OLYMPIC ....περισσότερα....

Αναζήτηση

Newsletter