Πυράντοχες πόρτες και υαλοστάσια


 
Πυράντοχα FORSTER
 
 
Η Greenwindows κατασκευάζει πυράντοχες χαλύβδινες πόρτες, του Ελβετικού και κορυφαίου παγκοσμίως, στον τομέα των πυράντοχων,  οίκου ARBONIA FORSTER .

Ο οίκος FORSTER, διαθέτει μια πλουσιότατη γκάμα συστημάτων, όλα από ανακυκλώσιμο χάλυβα, για την δημιουργία και κατασκευή λύσεων, οι οποίες ικανοποιούν, μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικα ανάγκες, όπως

  • Πυροπροστασία
  • Πυροπροστασία με δομική ακεραιότητα
  • θερμομομόνωση, με ευφυούς σχεδίασης θερμοδιακοπτομενα συστήματα, τα οποία φέρουν θερμοδιακοπή χωρίς τη χρήση πλαστικών μονωτών
  • Ασφάλεια WK2 και WK3
  • Υψηλή αισθητική, με δυνατότητα ανοξείδωτων διατομών ή απλών διατομών βαμμένων σε όλες τις γνωστές RAL αποχρώσεις, με τις οποίες βάφονται οι διατομές αλουμινίου.

    Όλα τα παραπάνω συστήματα έχουν τις υψηλότερου επιπέδου πιστοποιήσεις από εργαστήρια δοκιμών, όπως το Ift Rosenheim και άλλα.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σύστημα PRESTO
 
Το σύστημα Presto της FORSTER είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα προφίλ χωρίς θερμοδιακοπή με εξαρτήματα για πόρτες, παράθυρα και σταθερά.
 
Η επιλογή υλικού μπορεί να γίνει ανάμεσα σε χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας 304 και 316. Λόγω της μεγάλης αντοχής του χάλυβα σαν υλικό αλλά και της ιδιαίτερης γεωμετρίας του συστήματος, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής μεγάλων κουφωμάτων παράλληλα με λεπτές διατομές του προφίλ, προσφέροντας καλαίσθητη εμφάνιση. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υαλοπίνακες πάχους από 4 έως 36 mm.
 
Η σειρά Presto μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές αντιδιαρρηκτικής προστασίας WK1-3, πυροπροστασίας Ε 30-120 και αντιβαλλιστικής κατηγορίας FB4.
 
 
Μονόφυλλη Πόρτα με χαλύβδινο προφίλ Presto
 
 
 
 
 
Δίφυλλη Πόρτα με χαλύβδινο προφίλ Presto
 
 


 
Σύστημα FUEGO LIGHT


Το σύστημα προφίλ FUEGOLIGHT της FORSTER είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα προφίλ με εξαρτήματα για πόρτες, παράθυρα και σταθερά για ειδικές εφαρμογές πυροπροστασίας. Η σειρά αυτή καλύπτει την κατηγορία EI, δηλαδή τη δομική ακεραιότητα και τη μόνωση έναντι φωτιάς για 30-120 λεπτά.

Οι επιλογές υλικού μπορεί να γίνουν ανάμεσα σε χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας 304. Λόγω της μεγάλης αντοχής του χάλυβα σαν υλικό, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής μεγάλων κουφωμάτων. Οι λεπτές διατομές του FUEGOLIGHT αυξάνουν τις επιλογές όσον αφορά τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό βελτιώνοντας την αισθητική εμφάνιση των κτιρίων προσφέροντας παράλληλα την απαραίτητη προστασία.
 
 
 
 

 
 
 
 
Η Greenwindows, διαθέτει, επίσης, τυποποιημένες, μεταλλικές πυράντοχες πόρτες, με άριστο φινίρισμα και ηλεκτροστατική βαφή, για γκαράζ, λεβητοστάσια, μηχανοστάσια, αποθήκες κλπ.
 
Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας, να σας πληροφορήσουν, για οποιαδήποτε πληροφορία, σχετική με τι πόρτα χρειάζεται, ποια ή απαιτούμενη υποδομή, για τη δυνατότητα προσαρμογής ειδικών μηχανισμών, όπως οι μπάρες πανικού, ηλεκτρομαγνήτεσ, οι μηχανισμοί επαναφοράς, που συχνά περιγράφονται στις μελέτες πυρασφάλειας.
 

 
 
 
 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....
Επιλέξτε μια θωρακισμένη πόρτα
από τη μεγάλη γκάμα επιλογών της GREENWINDOWS. Δείτε μερικές από τις προτάσεις μας...

Αντικατάσταση
των παλαιών, πορτών,  παραθύρων και ρολλών σας, από την GREENWINDOWS, εξοικονομώντας γρήγορα, ενέργεια, χρήματα.
Δείτε πώς...

Πτυσσόμενες  ασφάλειες, από ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα ηλεκτροστατικής βαφής, για μπαλκονόθυρες και παράθυρα, όλων των τύπων, από την GREENWINDOWS ... περισσότερα...

Χαλύβδινο πλέγμα ασφαλείας, ενσωματωμένο σε συρόμενα χωνευτά, για να κοιμάστε με ανοικτά πατζούρια το καλοκαίρι,  ... περισσότερα...

Η  GREENWINDOWS, κατασκευάζει τα ενεργειακά παράθυρα της πρώτης "Πράσινης Πιλοτικής Γειτονιάς", με συστήματα της ΕΤΕΜ... περισσότερα...

Η νέα μας πρόταση για ανασυρόμενες μπαλκονόθυρες, πολύ μεγάλων ανοιγμάτων (άνω των 5 μέτρων) λέγεται Ε-70...περισσότερα....

Συρόμενες μπαλκονόθυρες, με θερμοδιακοπή, ΚΑΛΥΨΩ Ε-52, τώρα και με μηχανισμό ανύψωσης  ....περισσότερα....

Πατείστε εδώ για να κατεβάσετε το εταιρικό έντυπο της GREENWINDOWS AE
 
Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!. Δείτε τη μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, των πιστοποιημένων με QUALICOAT βαφών, που σας προσφέρει η GREENWINDOWS... (Πατείστε εδώ για να κατεβάσετε τη χρωματική παλέττα RAL....)

Η GREENWINDOWS χορηγός στη διεθνή ημερίδα για το "Κτιριακό Κέλυφος του Μέλλοντος" ....περισσότερα....

Διεθνής Ημερίδα για το "Κτιριακό Κέλυφος του Μέλλοντος", 26-5-2011, στο ξενοδοχείο ATHENS ROYAL OLYMPIC ....περισσότερα....

Αναζήτηση

Newsletter