Συρόμενες πόρτες, παράθυρα


Συρόμενες πόρτες: για εξοικονόμηση και ανάδειξη χώρου

  

Συρόμενες πόρτες.

Μια νέα διάσταση στο κατοικείν, με φως διαφάνεια και εξοικονονόμηση ενέργειας, που καταργούν τα όρια, μεταξύ εσωτερικού χώρου.


Οι συρόμενες πόρτες είναι βολικές, λειτουργικές,  εξοικονομούν χώρους και αναδεικνύουν νέους, σ' ένα σπίτι, ενωποιώντας το καθιστικό με το μπαλκόνι ή τον κήπο.


Επιπλέον, με τις συρόμενες πόρτες μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγάλα ανοίγματα, οπτικής επαφής με τον έξω κόσμο. Μας δίνεται, έτσι,  η ξεχωριστή δυνατότητα απόλαυσης της λιακάδας και της χαράς των χρωμάτων και του περιβάλλοντος.

Μια ειδική κατηγορία συρομένων μπαλκονοθυρών, είναι οι ανασυρόμενες πόρτες, με τις οποίες μπορούμε να έχομε υψηλή μόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας, ακόμη και για πολύ μεγάλα ανοίγματα. Οι ανασυρόμενες πόρτες, κατασκευάζονται από πολύ ενισχυμένες διατομές, με θερμοδιακοπή και ειδικούς μηχανισμούς, κύλισης, ασφάλισης και σφραγίσματος ( περισσότερα για ανασυρόμενες πόρτες.....πατήστε εδώ)

 Η Greenwindows, μετά από μελέτη των σχεδίων κάθε έργου και των αναγκών του πελάτη προσφέρει μια ευρεία επιλογή συρόμενων παραθύρων και πορτών:
 
Συρόμενων γωνιακών κατασκευών
 
Συρόμενων χωνευτών

Συρόμενων χωνευτών με ενσωματωμένο χαλύβδινο πλαίσιο ασφαλείας, για να κοιμόμαστε με ανοικτά πατζούρια , το καλοκαίρι (δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ..._)

Δυνατότητα υαλώσεως έως και 32 mm (σε ορισμένους τύπους)

Δυνατότητα πολλαπλών κλειδωμάτων  με πιστοποίηση αντιδιάρρηξης από το Γερμανικό Ινστιτούτο IFT ROSENHEIM ( Σύστημα ΚΑΛΥΨΩ E-52 )
 
Με υαλοπίνακες ασφαλείας

Συνδυασμούς συρόμενων τζαμιών, με φεγγίτες, πλευρικά τμήματα, οριζόντιες τραβέρσες (στηθαία), με σίτα,  ρολλό κλπ
 
Με ενεργειακούς υαλοπίνακες

με κομψές χειρολαβές, πάνω σε οδηγούς κύλισης από ανοξείδωτο χάλυβα

και όλα αυτά σε πάρα  πολλές  αποχρώσεις RAL και με πιστοποιητικά του κορυφαίου Γερμανικού οίκου πιστοποίησης IFT Rosenheim,

από τα συστήματα  συρομένων με   θερμοδιακοπή ΚΑΛΥΨΩ Ε-52, ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ Ε-3000, Ε-70, της ΕΤΕΜ και ASS 50, ASS 70 HI, της SCHUECO.
Η γκάμα των επιλογών συμπληρώνεται και από πλήρη σειρά κατασκευών συρομένων , όπως οι ανωτέρω, χωρίς θερμοδιακοπή, όταν η εξοικονόμηση ενέργειας δεν τίθεται σε υψηλή προτεραιότητα. 


 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....
Επιλέξτε μια θωρακισμένη πόρτα
από τη μεγάλη γκάμα επιλογών της GREENWINDOWS. Δείτε μερικές από τις προτάσεις μας...

Αντικατάσταση
των παλαιών, πορτών,  παραθύρων και ρολλών σας, από την GREENWINDOWS, εξοικονομώντας γρήγορα, ενέργεια, χρήματα.
Δείτε πώς...

Πτυσσόμενες  ασφάλειες, από ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα ηλεκτροστατικής βαφής, για μπαλκονόθυρες και παράθυρα, όλων των τύπων, από την GREENWINDOWS ... περισσότερα...

Χαλύβδινο πλέγμα ασφαλείας, ενσωματωμένο σε συρόμενα χωνευτά, για να κοιμάστε με ανοικτά πατζούρια το καλοκαίρι,  ... περισσότερα...

Η  GREENWINDOWS, κατασκευάζει τα ενεργειακά παράθυρα της πρώτης "Πράσινης Πιλοτικής Γειτονιάς", με συστήματα της ΕΤΕΜ... περισσότερα...

Η νέα μας πρόταση για ανασυρόμενες μπαλκονόθυρες, πολύ μεγάλων ανοιγμάτων (άνω των 5 μέτρων) λέγεται Ε-70...περισσότερα....

Συρόμενες μπαλκονόθυρες, με θερμοδιακοπή, ΚΑΛΥΨΩ Ε-52, τώρα και με μηχανισμό ανύψωσης  ....περισσότερα....

Πατείστε εδώ για να κατεβάσετε το εταιρικό έντυπο της GREENWINDOWS AE
 
Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!. Δείτε τη μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, των πιστοποιημένων με QUALICOAT βαφών, που σας προσφέρει η GREENWINDOWS... (Πατείστε εδώ για να κατεβάσετε τη χρωματική παλέττα RAL....)

Η GREENWINDOWS χορηγός στη διεθνή ημερίδα για το "Κτιριακό Κέλυφος του Μέλλοντος" ....περισσότερα....

Διεθνής Ημερίδα για το "Κτιριακό Κέλυφος του Μέλλοντος", 26-5-2011, στο ξενοδοχείο ATHENS ROYAL OLYMPIC ....περισσότερα....

Αναζήτηση

Newsletter