Ανασυρόμενες μπαλκονόπορτες


Ανασυρόμενες πόρτες E-3000 ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ ΚΑΙ Ε-70 ETEM

 

 

Ανασυρόμενες πόρτες για πολύ μεγάλα ανοίγματα (βάρος φύλλου έως 400 Kg), οι οποίες παρέχουν το μέγιστο βαθμό επικοινωνίας με το εξωτερικό περιβάλλον.

 

Οι ανασυρόμενες πόρτες, είναι πολύ διαφορετικές από τις απλές συρόμενες πόρτες. Φέρουν ειδικούς κρυφούς περιμετρικούς μηχανισμούς, στο φύλλο με τη βοήθεια των οποίων επιτυγχάνεται υψηλή ασφάλεια κλεισίματος  (σημαντική αντιδιαρρηκτική προστασία) και ταυτόχρονα, πολύ καλό «σφράγισμα», δηλαδή υψηλή αεροστεγάνωση, υδατοστεγάνωση και ηχομείωση. Η κύλιση γίνεται πολύ εύκολα, χάρη στον ειδικό μεγάλο λεβιέ, με τον οποίο ανοίγουμε και κλείνομε το φύλλο. Στην τελική θέση, όταν θέλομε να κλείσομε το φύλλο, με κατάλληλη περιστροφή του λεβιέ, προκαλείται «πτώση» του φύλλου (δηλ το φύλλο «κάθεται») στον οδηγό οπότε και «σφραγίζει», πάνω σ’ αυτόν. Εξ’ άλλου επειδή οι διατομές είναι θερμοδιακοπτόμενες έχομε θερμομόνωση και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.
 

 

Εκεί όπου οι σχεδιαστικές και κατασκευαστικές ανάγκες είναι ιδιαίτερες, η Greenwindows προτείνει, τα συστήματα Ε-3000 ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ και Ε-70 (για περισσότερα, πατείστε εδώ...), τα οποία παρέχουν την απόλυτη λύση για θερμοηχομόνωση υψηλών απαιτήσεων σε συρόμενες επάλληλες κατασκευές.

Η στεγάνωση των συστημάτων αυτών είναι η βέλτιστη, επειδή βασίζεται σε ειδικά ελαστικά, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του μηχανισμού κίνησης και να προσφέρει ιδανική στεγάνωση.


Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να παρέχουν την απόλυτη ασφάλεια, ενώ η κλειδαριά πολλαπλού κλειδώματος, που χρησιμοποιείται στις σειρές, αποτελεί το τελειότερο κλείδωμα συρόμενου κουφώματος.


Έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας του ινστιτούτου
Rosenheim της Γερμανίας. Έπειτα απο δοκιμές κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, απέδωσαν τα υψηλότερα αποτελέσματα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
 
 

Οι ανασυρόμενες πόρτες ανοίγουν από τη μια ή την άλλη πλευρά του ανοίγματος ή από το κέντρο. Η χρήση μέχρι και τριπλού οδηγού μας επιτρέπει την κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων. Έτσι, μπορούμε να έχομε δίφυλλες, τρίφυλλες και τετράφυλλες μπαλκονόθυρες.

Τέλος, για οικονομία και για ακόμη μεγαλύτερη στεγάνωση, μπορούμε νά έχομε συνδυασμό σταθερών και κινητών φύλλων, χωρίς οπτικά να διαφοροποιείται η εικόνα του ενός φύλλου από το άλλο.


ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....
Επιλέξτε μια θωρακισμένη πόρτα
από τη μεγάλη γκάμα επιλογών της GREENWINDOWS. Δείτε μερικές από τις προτάσεις μας...

Αντικατάσταση
των παλαιών, πορτών,  παραθύρων και ρολλών σας, από την GREENWINDOWS, εξοικονομώντας γρήγορα, ενέργεια, χρήματα.
Δείτε πώς...

Πτυσσόμενες  ασφάλειες, από ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα ηλεκτροστατικής βαφής, για μπαλκονόθυρες και παράθυρα, όλων των τύπων, από την GREENWINDOWS ... περισσότερα...

Χαλύβδινο πλέγμα ασφαλείας, ενσωματωμένο σε συρόμενα χωνευτά, για να κοιμάστε με ανοικτά πατζούρια το καλοκαίρι,  ... περισσότερα...

Η  GREENWINDOWS, κατασκευάζει τα ενεργειακά παράθυρα της πρώτης "Πράσινης Πιλοτικής Γειτονιάς", με συστήματα της ΕΤΕΜ... περισσότερα...

Η νέα μας πρόταση για ανασυρόμενες μπαλκονόθυρες, πολύ μεγάλων ανοιγμάτων (άνω των 5 μέτρων) λέγεται Ε-70...περισσότερα....

Συρόμενες μπαλκονόθυρες, με θερμοδιακοπή, ΚΑΛΥΨΩ Ε-52, τώρα και με μηχανισμό ανύψωσης  ....περισσότερα....

Πατείστε εδώ για να κατεβάσετε το εταιρικό έντυπο της GREENWINDOWS AE
 
Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!. Δείτε τη μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, των πιστοποιημένων με QUALICOAT βαφών, που σας προσφέρει η GREENWINDOWS... (Πατείστε εδώ για να κατεβάσετε τη χρωματική παλέττα RAL....)

Η GREENWINDOWS χορηγός στη διεθνή ημερίδα για το "Κτιριακό Κέλυφος του Μέλλοντος" ....περισσότερα....

Διεθνής Ημερίδα για το "Κτιριακό Κέλυφος του Μέλλοντος", 26-5-2011, στο ξενοδοχείο ATHENS ROYAL OLYMPIC ....περισσότερα....

Αναζήτηση

Newsletter